(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Etsimme asiakkaallemme Seinäjoelle KASSATARJOILIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Kassatarjoilijana monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu ja myynti, kassan käyttö, tarjoilu, lounaspöydän täyttäminen sekä ravintolan siisteyden ylläpito. Työ voi olla oman elämäntilanteesi mukaan joko osa- tai kokoaikainen, ja työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Odotamme sinulta aurinkoista asennetta työntekoon sekä ripeyttä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi odotamme valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja yövuoroissa sekä arkisin että viikonloppuisin. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole edellytys, sillä työhön saat kattavan perehdytyksen. Tärkeintä onkin, että sinulta löytyy motivaatiota ja intoa oppia uutta!

Tarjoamme rikastuttavan ja monipuolisen työkokemuksen sekä mahdollisuuden työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Jos nautit asiakaspalvelusta ja asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan, voit olla etsimämme työntekijä! Älä aikaile jättää työhakemusta, sillä me täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksesi voit täyttää osoitteessa www.go-on.fi.

Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita tähän tehtävään, anna asenteesi näkyä ja varmista itsellesi työhaastattelu Seinäjoen toimistollamme! Lisätietoja antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.