(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija
TaitoReitti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Toivomme, sinulta kokemusta asiakaspalvelusta sekä suomeksi että englanniksi. Kokemusta juhlatilaisuuksissa työskentelystä, esillelaitosta ja tarjoilusta. Tarvitset työssäsi hygienia- ja anniskelupassia. Tarjoamme sinulle takuulla vaihtelevia työpäiviä, mukavat työkaverit ja sopivassa määrin vastuuta.

Hotelli Lasaretti ja ravintola Virta toimivat Oulussa, Lasaretinsaarella kauniissa ja ainutlaatuisessa ympäristössä Ainolan puiston ja Oulujoen kupeessa. Olemme tottuneet tuottamaan laadukkaita kokous- ja ravintolapalveluita suurelle asiakasjoukolle jo 17 vuoden ajan. Kevään ja kesän aikana olemme saaneet käyttöömme uusitut hotellihuoneet sekä aivan uusia kokous- ja juhlatiloja. Nyt haluamme entisestään parantaa tuotteitamme sekä palvelua, joten tarvitsemme sinua, KASSATARJOILIJA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Huolehdit päivittäisistä lounas -ja kokousasiakkaistamme sekä bistron asiakkaistamme, työvuorosta riippuen.

Toivomme, sinulta kokemusta asiakaspalvelusta sekä Suomeksi että Englanniksi. Kokemusta juhlatilaisuuksissa työskentelystä, esillelaitosta ja tarjoilusta. Tarvitset työssäsi hygienia -ja anniskelupassia. Tarjoamme sinulle takuulla vaihtelevia työpäiviä, mukavat työkaverit ja sopivassa määrin vastuuta.

Laitathan hakemuksen tulemaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.