(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Lounasaika ja kurniva vasta, siispä syömään mars! Kassatarjoilija, lounasajan pelastaja, varmistaa että nälkäiset saavat murua rinnan alle ja kruunaa ruokailuhetken ystävällisellä hymyllään. Oletko sinä se oikea?

Etsimme KASSATARJOILIJOITA työskentelemään päivä- ja aamuvuoroissa lounasravintoloissa.

Tehtävät pitävät sisällään asiakaspalvelua, rahastamista, linjastojen täydentämistä ja salin järjestyksestä huolehtimista. Voit olla hankkinut jo kannuksesi kassatarjoilijan työstä tai vasta ensi askeleesi ravintolamaailmassa ottanut oikealla asiakaspalveluasenteella varustettu tulevaisuuden ravintolaosaaja. Työpäiväsi lounasravintolassa pitävät sisällään huisketta ja hulinaa, mutta sinä et ole siitä moksiskaan vaan tartutat aurinkoisella olemuksellasi hymyn myös asiakkaisiin. Kassatarjoilijana olet siellä missä sinua tarvitaan ja tuot helpotuksen monen ihmisen nälkään.

Tarjoamme työtä jossa et leipäänny, vaan pääset tosiaan rakentamaan työvuorolistasi aivan itse. Nautit keikkatyöntekijänä lukuisten vaihtoehtojen tuomasta joustavuudesta ja vaihtelusta. Tarjolla on myös mahdollisesti pidempiä määräaikaisuuksia, jolloin työskentelet samassa paikassa pidemmän aikaa - näihin pääset omilla näytöilläsi.

Ravintolassa työskentelyyn vaaditaan hygieniapassi, sekä salmonellatodistus.

Innostuitko? Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan, millaisia työmahdollisuuksia voisimme tarjota juuri sinulle.

Aloitamme hakemuskäsittelyn ja haastattelut saman tien, joten laita hakemuksesi kipin kapin, niin katsotaan, millaisia työmahdollisuuksia voisimme tarjota juuri sinulle.