(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.


Haemme nyt luotettavaa ja tehokasta KASSATARJOILIJAA Porvooseen.


Työskentelet monipuolisesti ravintolan kassatyöskentelyn, lounastarjoilun, lounaan valmistuksen, kahvilatuotteiden ja kokoustarjoiluiden parissa oppilaitosympäristössä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6.30-19.00 välillä, satunnaiset lauantaivuorot ovat mahdollisia. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava asiakaslähtöinen työskentelytapa, oma-aloitteinen työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Eduksi katsomme alalle soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset hyvää suomen sekä englannin kielen taitoa ja sinulla on hygieniapassi. Viihdyt tehtävässä, jos osaat organisoida tehokkaasti salin töitä sekä nautit vastuusta ja työympäristöstä, jossa jokainen päivä on erilainen.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Täytä hakemuksesi viimeistään 15.7.2019 osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka