(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Haluatko töihin monien mahdollisuuksien taloon?


Etsimme nyt KASSATARJOILIJAA Helsingin Pasilaan finanssialan asiakkuuteemme 18 hengen tiimiin. Tarjoamamme palvelut sisältävät lounasravintolan, kokous- ja edustustarjoilut sekä kahvilapalvelut.


Kassatarjoilijana vastaat lounassalin päivittäisestä toiminnasta. Olet ravintolasalimme sielu ja luot omalla persoonallasi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen. Työ sisältää mm. kassatyöskentelyä ja erilaisten lounaspisteiden hoitoa. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 7.30-15 välillä, mutta vuoroja voi olla satunnaisesti myös muina aikoina ja toivommekin joustavuutta työajoissa. Työ on kokopäiväinen ja kyseessä on määräaikainen sijaisuus ajalle 7.1.2019 - 31.12.2019.


Toivomme sinulta tarjoilijan tai catering alan ammattitutkintoa tai riittävää työn kautta hankittua osaaminen, ja min. 2 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Olet joustava tiimipelaaja, sinulla on kattaus- ja esillelaittosilmää, asiakas on sinulle ykkönen ja osaat käyttää kassajärjestelmiä. Haluat kehittää asiakkuutta ja asiakaspalvelua. Sinulla on itsenäinen työote, positiivinen asenne, hymy herkässä ja kunto kohdallaan. Tarvitset sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa, kaikki muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittää ravintolan toimintaa. Tehtävässä saat ison organisaation tuen taaksesi ja mahdollisuuden kehittää myös itseäsi ja osaamistasi.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Tule osaksi mainiota työporukkaamme ja mukaan matkallemme maailman parhaaksi palveluyritykseksi täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018.


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.


-ISS on savuton työpaikka-