(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija, Wok’n’Curry / Pizza & Grill Messukeskus
Wok'n'Curry

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019
Oletko etsimämme iloinen ja asiakaspalveluhenkinen kassatarjoilija? Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä etkä kaihda työtehtäviä keittiön ja salin siisteyden parissakaan.

Wok'n'Curry on erikoistunut aasialaiseen keittiöön, kun taas Pizza & Grill tarjoaa pizzat, paninit, sandwichit ja muut pikkusuolaiset. Molemmissa ravintoloissa on anniskeluoikeudet ja ne ovat avoinna vain messutapahtumien aikana.

Etsimme menossa olevaa messukautta varten kassatarjoilijoita, jotka vastaavat asiakaspalvelun sujumisesta. Työpäivästäsi suurin osa kuluu tiskin takana kassakoneen ääressä, mutta avustat myös ruokatuotteiden valmistamisessa ja rättikin heiluu innokkaasti pitäen pöydät ja tiskit puhtaina.

Messutapahtumat ajoittuvat useimmiten loppuviikkoon, mutta ravintoloissa työskennellään myös arkisin, joten työ ei sovellu vain ilta- tai viikonlopputyötä etsiville. Työ on siis täydellinen esimerkiksi opiskelijalle, joka etsii lisätienestiä! Voit tutustua tarkemmin messukalenteriin osoitteessa www.messukeskus.com.


Edellytämme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, ravintola-alan kokemus on eduksesi
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Suomen ja englanninkielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- Vauhdikkaan työympäristön
- Monipuoliset työpäivät
- Loistavat työkaverit
- Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja haastaa itseäsi monipuolisessa Messu-ympäristössä


Kiinnostuitko?

Tunnistitko itsesi? Laitathan hakemuksesi pikaisesti tulemaan! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Ensimmäinen osio toteutetaan videohaastattelutyökalun avulla, joten seuraathan sähköpostiasi.


Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi