(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija, Wok'n'Curry / Pizza & Grill Messukeskus
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018
Oletko etsimämme iloinen ja asiakaspalveluhenkinen kassatarjoilija? Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä etkä kaihda työtehtäviä keittiön ja salin siisteyden parissakaan.

Wok'n'Curry on erikoistunut aasialaiseen keittiöön, kun taas Pizza & Grill tarjoaa pizzat, paninit, sandwichit ja muut pikkusuolaiset. Molemmissa ravintoloissa on anniskeluoikeudet ja ne ovat avoinna vain messutapahtumien aikana.

Nyt etsimme tulevaa messukautta varten kassatarjoilijoita, jotka vastaavat asiakaspalvelun sujumisesta. Työpäivästäsi suurin osa kuluu tiskin takana kassakoneen ääressä, mutta avustat myös ruokatuotteiden valmistamisessa ja rättikin heiluu innokkaasti pitäen pöydät ja tiskit puhtaina.

Messutapahtumat ajoittuvat useimmiten loppuviikkoon, mutta ravintoloissa työskennellään myös arkisin, joten työ ei sovellu vain ilta- tai viikonlopputyötä etsiville. Voit tutustua tarkemmin messukalenteriin osoitteessa www.messukeskus.com.


Edellytämme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta, keittiökokemus on eduksesi
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Suomen ja englanninkielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- Vauhdikkaan työympäristön
- Monipuoliset työpäivät
- Loistavat työkaverit


Kiinnostuitko?

Tunnistitko itsesi? Laitathan hakemuksesi pikaisesti tulemaan! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Ensimmäinen osio toteutetaan videohaastattelutyökalun avulla, joten seuraathan sähköpostiasi.


Lisätietoja

Vilma Lahtinen
Kenttäkoordinaattori
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
020 720 6449
vilma.lahtinen@staffpoint.fi