(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija vakituiseen työsuhteeseen Compass Groupille
Compass Group / Spektri Business Park / ravintola Kirjo

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Compass Group on maailman laajuinen konserni joka toimii 50 maassa. Suomessa toimipisteitä on yli 60 ja yhtiön palveluksessa työskentelee yli 350 työntekijää.
Haemme nyt ravintola Kirjoon Espoon Otaniemeen VAKITUISEEN työsuhteeseen KASSATARJOILIJAA

Erinomaiselle asiakaspalvelijalle on nyt töitä tarjolla Compass Groupin henkilöstöravintola Kirjossa Otaniemessä. Työvuorosi aikana tarjoilet ravintolan asiakkaille maistuvan lounaan, rahastat sekä huolehdit, että asiakaspalvelu sujuu mutkattoman mukavasti ja jono liikkuu jouhevasti. Tässä työssä tarvitset ennen kaikkea iloista mieltä, tarmoa ja asennetta. On hyödyksi, jos sinulla on taustallasi kokemusta henkilöstöravintolassa työskentelystä ja asiakaspalvelusta sekä ymmärrys kassan toiminnasta, mutta sinut perehdytetään hyvin juuri tämän toimipaikan työtehtäviin. Suomen kielen osaaminen on työssä pakollista ja myös englannin taidosta on tehtävässä hyötyä.

Töitä on tarjolla 5 päivänä viikossa, jotka sijoittuvat ma-pe klo 7.30-16 välille. Palkkaus määrittyy sopimuksen mukaan. Työt alkavat heti kun sopiva ehdokas on löytynyt, joten toivottavasti olet halukas käynnistämään työskentelyn jo lähiaikoina.

Ennen töiden aloitusta sinulta tulee löytyä hygieniapassi ja negatiivinen salmonellatodistus.