(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija Tampereelle
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme Tampereen Hervannassa sijaitsevaan toimipaikkaamme

KASSATARJOILIJAA

Toimipaikkamme on moderni henkilöstöravintola, jossa käy päivittäin noin 400 lounasruokailijaa ja lisäksi on kahvilatoimintaa sekä kokous- ja edustustilaisuuksia. Asiakkaamme nauttivat kansainvälisen ravintolakonseptin monipuolisesta ruokatarjoomasta, johon aamiaisen lisäksi kuuluu mm. maukkaita buffet-lounaita, wokkeja ja grilliruokia palvelupisteestä. Kahvilasta löytyvät leivonnaiset, erikoiskahvit, smoothiet jne. 

Tehtäviisi kassatarjoilijana kuuluvat mm:
- kassa- ja asiakaspalvelutehtävät
- lounaslinjaston hoito ja salin siisteyden ylläpito
- kahvitusten ja tilaustarjoiluiden hoitaminen

Tarvittaessa osallistut monipuolisesti myös keittiöpuolen tehtäviin.

Toivomme sinulta
- ravintola-alan peruskoulutusta ja/tai kokemusta vastaavista asiakaspalvelutehtävistä
- hygieniapassia
- suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa asiakaspalvelussa toimimiseen
- halua ja tahtoa tehdä asiakaslähtöistä työtä oma-aloitteisesti ja laadukkaasti 

Olet ripeä, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka nauttii päivittäisistä asiakaskohtaamisista. Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi! 

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkisin klo 7.00-17.00 välille. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä saat aluevastaava Kirsi Merikoskelta kirsi.merikoski@sodexo.com

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi jo tänään!

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.