(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija Spaghetteriaan, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Spaghetti pollo con burro di pomodoro! Spaghetti chili di mare! Spaghetti al salame! Kukapa ei rakastaisi spaghettia? Tarjoamme nyt asiakaspalvelusta nauttivalle henkilölle loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään tämän ruoka-aineista pitkulaisimman pariin.

Haemme kesäksi KASSATARJOILIJAA työskentelemään Hok-Elannon Kylä Ravintoloiden Spaghetteriaan.

Työn ydintä on myynnillinen asiakaspalvelu kassalla tässä Kauppakeskus Kaaren suosituimmassa ravintolassa. Vuorot Spaghetterian tarjoilijana pitää sisällään asiakaspalvelua, kassankäyttöä, salin siistimistä, tiskausta ja – tietenkin – spaghettia.

Koska huolehdit salin puolesta itsenäisesti, tarvitset tehtävässä jo aikaisempaa kokemusta kassatarjoilusta. Tärkeimpänä kriteerinämme työssä on kuitenkin loistava positiivinen ja joustava työskentelyasenne: Haemme tehtävään henkilöä, joka on aidosti kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä, pitää myynnistä ja pystyy myös kiireisinä hetkinä pitämään homman ripeästi kasassa. Lisäksi suomen ja englannin kielitaito ja hygieniapassi ovat edellytyksenä tässä työssä.

Määräaikainen työsuhde solmitaan sopimuksen mukaan noin juhannuksesta alkaen ja töitä on tarjolla elokuun loppuun asti, mahdollisesti myös syyskuun puolella. Tuntimäärä tehtävässä on keskimäärin 90 h/3 viikkoa, ja vuorot voivat sijoittua kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa, joten Helsinki-kesään pääse mutkattomasti hyppäämään kauempaakin.

Oletko valmis tarttumaan tehtävään? Lähetä hakemuksesi meille pian!

Edellytykset työnsaannille: Kassaosaaminen, Suomen kielen taito, Englannin kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Anniskelupassi