(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija Sodexo Oriolalle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Hyvä ruoka on nautinto joka tuo laatua arkipäivään. Sodexon intohimo on valmistaa herkullista ruokaa terveellisiä makutottumuksia kunnioittaen. Haemme nyt KASSATARJOILIJAA Espooseen Sodexolle Oriolan toimipisteeseen.

Kassatarjoilijana olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että ravintolan päivittäinen toiminta pyörii kuten pitää, ja tyytyväiset asiakkaat saavat vatsansa täyteen. Tässä monipuolisessa roolissa työskentelet ravintolan iltavuorossa huolehtien Oriolan varaston iltatyöntekijöiden ruokailusta. Jokaisen työvuoroosi sisältyy laaja skaala ravintolan tehtäviä: vastaat asiakaspalvelusta kassalla, ruokien lämmityksestä ja esillelaitosta, teet omavalvontamittauksia, hoidat kahvituksia, pidät huolen ravintolan siisteydestä ja tiskihuollosta sekä teet tilityksiä.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta kassatarjoilijan työstä. Lisäksi tarmokas työskentelyote, yhteistyötaidot, joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat ehdottomasti eduksesi hakiessasi tehtävää! Työskentelykielenä tässä ravintolassa on suomi, ja tarvitset myös hygieniapassin ja salmonellatodistuksen.

Työ sijoittuu arki-iltoihin ma-pe klo 16-20, eli yhteensä tunteja kertyy 60 h/3 viikkoa. Toivomme, että olet valmis sitoutumaan ilta-aikaan sijoittuvaan työhön pidemmäksi aikaa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Otathan meihin yhteyttä pian, sillä teemme valinnan heti sopivan ehdokkaan löytyessä!

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito, Kassaosaaminen, Täysi-ikäisyys
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi