(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija ravintola Töölö 49:ään
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi!

Haemme viihtyisään kortteliravintolaamme Taka-Töölöön oma-aloitteista ja tunnollista kassatarjoilijaa. Jos olet iloinen ja innostunut kehittämään uutta, sekä hallitset sosiaalisen median ja erilaiset appsit, olet sopiva henkilö mukavaan joukkoomme. Lounasaikana työskentelet kassalla ja pidät huolta ravintolasalin siisteydestä. Tarvittaessa avustat myös tiskissä.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin, mutta olet valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastattelut aloitetaan saman tien. Olethan ripeä ja laitat hakemusta tulemaan. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Tiia-Riina Huotari, 040 334 6132.