(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija, Palmia Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018
Palmian tekemisen keskiössä on asiakas ja palvelu. Mahdollistamme asiakkaan keskittymisen omaan toimintaansa ja autamme siten asiakkaitamme menestymään.

Palmian ravintola ElmStreet Vallilassa jatkaa menestystarinaansa. Haluatko sinä olla mukana arjen hektisyydessä - suurella sydämellä? Jos olet asiakaspalvelua rakastava, aurinkoinen persoona, voit olla etsimämme henkilö!

Tehtäviisi kuuluu kassatyöskentely ja myynti, siisteyden ylläpitäminen sekä mahdollisesti avustavia keittiötehtäviä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin. Satunnaisesti ElmStreetillä voidaan järjestää myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksia.

Työsuhde on kokoaikainen ja tehtävät alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Heräsikö kiinnostuksesi?


Edellytämme sinulta

- olet oma-aloitteinen, iloinen sekä monipuolista työtä pelkäämätön tiimityöskentelijä
- aiempaa kokemusta tarjoilijan työstä joko ravintolasta tai kahvilasta
- halua ylittää asiakkaan odotukset
- suomen kielen osaaminen on tässä työssä pärjäämisen edellytys


Tarjoamme sinulle

Palmia tarjoaa sinulle näköalapaikan kotimaisena palveluntuottajana voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä olevassa organisaatiossaan sekä mukavien ja ammattitaitoisten työkaverien tuen.

Valittu henkilö tulee työllistymään Palmian omille kirjoille.


Kiinnostuitko?

Jos olet kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa kassatarjoilijan tehtävissä ainutlaatuisessa kohteessa, käy täyttämässä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi.
Toimithan nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti oikean henkilön löydyttyä. Muistathan, että hyvin täytetty työhakemus nopeuttaa työnsaantia.


Lisätietoja

Jaana Tuovinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy,
Kauppakatu 9,
70100 Kuopio
020 7206 603
jaana.tuovinen@staffpoint.fi