(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija, Kaupungintalo, Palmia Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Etsimme asiakkaallemme Palmia Oy:lle Helsingin Kaupungintalolle aurinkoisella asenteella varustettua KASSATARJOILIJAA vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Uudistettu, skandinaavisen moderni miljöö tarjoaa upeat puitteet niin herkulliselle aamiaiselle kuin sesonkien mukaiselle, parhaista raaka-aineista valmistetulle päivittäin vaihtuvalle lounaallekin. Kaupungintalon monipuoliset lounaspöydät eli Buffet Market -alue tarjoaa päivittäin sopivassa suhteessa vaihdellen terveellistä ja perinteistä itsevalmistettua kotiruokaa, skandinaavisia makuja ja mausteisempia makuja maailmalta. Lounaan lisäksi tarjolla myös Kaffe&Bar valikoimasta luomukahvia, virkistäviä juomia kuin luonnikkaita leipiäkin.

Päivittäiset työtehtäväsi sisältävät asiakaspalvelua, kassankäyttöä, erikoiskahvien valmistamista sekä lounaslinjastosta ja yleisestä siisteydestä huolehtimista. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville, viikonloppuisin ravintola toimii tilausravintolana. Palkkaus on Avain tesin mukaisesti ja työtehtävät alkavat maaliskuun alussa.

Olisiko tämä sinun tuleva työpaikkasi? Mikäli sinulta löytyy kokemusta vastaavista työtehtävistä, aitoa asiakaspalveluasennetta ja hurmaat hymylläsi asiakkaamme, saatat olla juuri oikea henkilö kyseiseen tehtävään.

Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme Palmia Oy:lle.


Edellytämme sinulta

- kokemusta asiakaspalvelusta ja kassankäytöstä
- ravintola-alan koulutusta
- ystävällisyyttä, asiakaslähtöisyyttä ja kykyä toimia vilkkaassa työympäristössä
- erikoiskahvien valmistustaitoja


Tarjoamme sinulle

- vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan loistavalla sijainnilla
- monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät
- mahdollisuuden kehittyä urallasi


Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, lähetä meille huolellisesti täytetty hakemuksesi ja CV:si. Haastattelemme potentiaalisia henkilöitä jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Heidi Hudson p. 043 827 0668 tai heidi.hudson@staffpoint.fi


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, HoReCa pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 827 0668 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi