(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija Jumbon Spahgetteriaan
HOK-Elanto / Spaghetteria

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Spaghetti pollo con burro di pomodoro! Spaghetti chili di mare! Spaghetti al salame! Kukapa ei rakastaisi spaghettia? Tarjoamme nyt asiakaspalvelusta nauttivalle henkilölle loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään tämän ruoka-aineista pitkulaisimman pariin.

Haemme KASSATARJOILIJAA työskentelemään Jumbon ravintolamaailman Spaghetteriaan.

Työn ydintä on myynnillinen asiakaspalvelu kassalla. Vuorot Spaghetterian tarjoilijana pitävät sisällään asiakaspalvelua, kassankäyttöä, salin siistimistä, tiskausta ja – tietenkin – spaghettia.

Toivomme Sinulta jo aikaisempaa kokemusta kassatarjoilusta. Tärkeimpänä kriteerinämme työssä on kuitenkin loistava, positiivinen ja joustava työskentelyasenne: haemme tehtävään henkilöä, joka on aidosti kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä, pitää myynnistä ja pystyy myös kiireisinä hetkinä pitämään homman ripeästi kasassa. Lisäksi suomen ja englannin kielitaito ja hygieniapassi ovat edellytyksenä tässä työssä.

Työt alkavat heti ja jatkuvat ainakin vuoden loppuun saakka. Tuntimäärä tehtävässä on keskimäärin 80h/3 viikkoa, ja vuorot voivat sijoittua kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin.

Oletko valmis tarttumaan tehtävään? Lähetä hakemuksesi meille pian!