(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija Itä-Pasilaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Oletko asiakaspalvelusta innostunut työntekijä?


Etsimme nyt aurinkoisella asiakaspalveluasenteella varustettua KASSATARJOILIJAA asiakaskohteeseemme Itä-Pasilaan.

ISS Palvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Kaikessa toiminnassamme korostamme "Service with a Human Touch"- palveluasennetta.

Tässä tehtävässä vastaat kahvilan ja henkilöstöravintolan tarjoilijan tehtävistä, kahvilatuotteiden valmistamisesta, sekä kokoustarjoilusta. Työtä tehdään arkisin klo 07-15. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kassatyöskentelystä, sekä vastaavanlaisista henkilöstöravintolan tehtävistä. Ravintola-alan koulutuksen katsomme eduksi. Olet etsimämme henkilö mikäli omaat omatoimisen, positiivisen ja reippaan asenteen erilaisia työtehtäviä kohtaan, sekä halun kehittää olemassa olevaa osaamistasi entisestään. Tulet tarvitsemaan myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, sekä hygieniapassin.

Me tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä reilun tiimin tueksesi. Huolehdimme työntekijöidemme työhyvinvoinnista ja työturvallisuudestasi muun muassa ensiluokkaisten työvälineiden avulla.

Hae tätä tehtävää oheisen linkin kautta ja lue lisää meistä osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 7.7.2020 ja tehtävä alkaa 14.8.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi- ISS on savuton työpaikka -