(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija Helsinkiin Ruoholahteen (965)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Tarjoamme sinulle tilaisuuden tulla mukaan kanssamme toteuttamaan trendikästä lounasravintolaa Ruoholahdessa sijaitsevaan Business Parkkiin.

Viihtyisissä ja uudistetuissa tiloissa palvelemme arkisin lounasasiakkaita ravintolassa ja kahvilassa sekä huolehdimme myös lukuisista kokousvieraista maittavilla tarjoiluilla.

Haemme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä

KASSATARJOILIJAA

Tehtäviisi kuuluvat lounasravintolassa sekä kahvilassa työskentely. Olet valmis tarttumaan kaikkiin ravintolassa esiintyviin tehtäviin. 

Odotamme

Edellytämme sinulta ravintola-alan koulutusta ja työkokemusta kassatarjoilijan tehtävistä.

Hallitset kassatyöskentelyn ja sinusta on mukavaa työskennellä sekä lounasravintolassa ja kahvilassa. Olet ripeä ja yhteistyökykyinen ammattilainen vailla vertaa.

Tulet suomen kielen lisäksi toimeen asiakaspalvelussa englannin kielellä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan ja mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.00 - 18.00 välille. Palkka sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Päivi Hakoniemi  8.00 - 16.00 p. 050 3555 306 tai sähköpostitse paivi.hakoniemi@sodexo.com