(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija Helsinkiin Ruoholahteen (143)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Etsimme Helsingin Ruoholahteen HTC Helsingin ravintolapalveluihin

KASSATARJOILIJAA

Suomen ensimmäinen High Tech Center, HTC Helsinki, sijaitsee kauniissa merellisessä ympäristössä Helsingin Ruoholahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. 

Sodexon ravintolapalveluihin HTC Helsingissä kuuluvat erilliset ala carte- ja lounasravintolat sekä kahvila. Lisäksi vastaamme korkeatasoista tarjoiluista kokouksissa ja edustustilaisuuksissa. Toiminnasta vastaa 14 hengen Sodexo-tiimi. Tutustu HTC Helsingin upeisiin tiloihin: https://vimeo.com/193774273/be5b3b4810

Tehtäviisi kassatarjoilijana kuuluvat mm.
- kokouskahvitukset
- asiakaspalvelutehtävät ja kassatyöskentely esim. lounaslinjastossa

Osallistut myös muihin ravintolan työtehtäviin.

Odotamme

Sinulla on:
- tehtävään soveltuva ravintola-alan koulutus
- useamman vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä
- hygieniapassi

Kommunikoit asiakaspalvelutilanteissa sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä. 

Aurinkoinen asenteesi  ja hyvät esiintymistaidot näkyvät sinusta. Olet asiakaspalvelun rautainen ammattilainen ja moniosaaja, jolta hoituvat myös rutiinitehtävät kiireen keskellä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Suhtaudut työhösi intohimoisesti ja haluat tehdä asiakkaidemme vierailusta ainutlaatuisen kokemuksen joka päivä. Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä.​ Katsomme eduksesi anniskelupassin.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00 - 17.00 välille. Palkka sopimuksen mukaan. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hannele Eskelinen p. 050 516 2421, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.