(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija Helsinkiin Ruoholahteen (136)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019

Oletko ammattitaitoinen asiakaspalvelija, joka nauttii aidosti jokaisesta asiakaskohtaamisesta?

Haemme nyt Sodexon palvelukseen Ruoholahdessa sijaitsevaan Business Parkiin

HENKILÖSTÖRAVINTOLAN KASSA-TARJOILIJAA SALIIN

Ravintola Laituri sijaitsee Business Park Kiinteistö Oy Lepakossa, jossa asiakkainamme on useita eri alan toimijoita. Kiinteistö on juuri remontoitu, joten tilat ovat kauniit, modernit ja monikäyttöiset. Kiinteistö Oy Lepakossa on suuri ja monipuolinen henkilöstöravintola, runsaasti kokous- ja edustustarjoiluja sekä nykyaikainen, omalla konseptilla toimiva kahvila.

Henkilöstöravintolassa kassa-tarjoilijan tehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu ja kassatoiminnot ja ravintolasalin valmistelu aamiaisen ja lounaan tarjontaan.  Osallistut myös kahvilassa työskentelyyn.

Olet tärkeä osa  huipputiimiämme, jossa autamme toinen toisiamme.

Odotamme

Toivomme sinulta ravintola-alan koulutusta, esim. tarjoilija, ja noin 2 vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työskentelet mielelläsi asiakaspalvelussa salissa ja kahviossa sekä kassalla. Palvelet asiakkaita sydämellisesti niin suomeksi kuin englanniksi sekä mahdollisesti myös muilla kielillä. Olet ripeä ja yhteistyökykyinen. Sinulla on hygieniapassi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu pääasiassa arkisin klo 7.30-15.00 välille, mutta sinulla tulee olla mahdollisuus työskennellä välillä kahvilassa klo 7.00 -18.00 välillä. Palkka sopimuksen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Site Manager Sari Oksanen sari.oksanen@sodexo.com