(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija Helsinkiin Konalaan (171)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Haemme Helsingin Konalassa sijaitsevaan henkilöstöravintolaamme

KASSATARJOILIJAA

Toimipaikassa Sodexo vastaa kokonaisvaltaisesti ravintolapalveluista. Lounaalla käy päivittäin noin 130 asiakasta ja lisäksi on edustus- ja tilaustarjoiluja.

Kassatarjoilijana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät kassatoimintoineen. Lounasaikana vastaat linjaston täyttämisestä ja siisteydestä sekä osallistut astiahuoltotehtävin. Hoidat tilaustarjoiluja ja kahvitusten vientiä sekä tarvittaessa edustustilaisuuksien tarjoilua. Työskentelet myös keittiön puolella valmistaen mm. salaatteja ja kylmiä jälkiruokia sekä leipomistuotteita.

Odotamme

Sinulla on:
- ravintola-alan koulutus, esim. tarjoilija, ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
- aikaisempaa kokemusta kassatyöskentelystä ja keittiöpuolen tehtävistä
- halua ja tahtoa tehdä asiakaslähtöistä työtä oma-aloitteisesti ja laadukkaasti
- perus atk-taidot

Olet ripeä ja aurinkoinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka paineensietokykyisenä pärjää loistavasti myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessämme. Tule mukaan kanssamme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 6.45-14.15 välille, mutta tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Marja Saarteenkorpi gsm 050 336 2439    tai marja.saartenkorpi@sodexo.com , jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.