(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija, Food Market Herkku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018
Food Market Herkku on Suomen ensimmäinen Food Market, ruokakeidas, jossa hyvää ruokaa ja puhtaita raaka-aineita rakastetaan. Herkun inspiraationa toimi suurkaupunkien kauppahallit, katuruoka ja uusimmat ruokatrendit.

Etsimme Food Market Herkun bistroon kassatarjoilijaa.

Helsingin keskustan Food Marketista löytyy pieni mutta suurenmoinen bistro. Jos nälkä yllättää, nauti vaikka kaupungin parasta kalakeittoa á la Eero Vottonen. Sesongin kalat keittoon nostetaan ihan vierestä, Herkun kalatiskiltä. Soppa viimeistellään crème fraîchella, jossa on häivähdys sitruunaa.

Kassatarjoilijan työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyn lisäksi tarjoilua ja salin puhtaanapitoa. Hyvä viinituntemus on eduksesi, mutta ei välttämätön. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti, mutta mahdollisuus myös pienempiin tuntimääriin oman käytettävyytesi mukaan. Työaika sijoittuu bistron aukiolojen mukaisesti. Työt jatkuvat vuoden loppuun saakka sekä mahdollisuus jatkaa myös tämän jälkeen.


Edellytämme sinulta

- iloista asennetta
- aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön
- joustavuutta työvuorojen suhteen


Tarjoamme sinulle

- ammattitaitoisen ja mukavan työtiimin
- mahdollisuuden oppia ja kehittää ammattiosaamistasi
- StaffSPECIAL -edut


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi tai jätä meille CV:si. Kerro hakemuksessasi aiemmat työkokemuksesi ja koulutuksesi sekä nykytilanteesi, sillä meidän on tärkeää tietää mitä osaat. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. Kutsumme hakijat hakemusten perusteella haastatteluun. Muistathan liittää hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi