(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija Espooseen
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Asiakkaamme etsii joukkoonsa

KASSATARJOILIJAA

Kassatarjoilijana työhösi kuuluu mm. kassan käyttö, pöytien siistiminen, astioiden kerääminen, aamiaisen valmistus, satunnainen tiskaus ja muut ravintolan työt.

  • Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, kassan käytöstä sekä ravintola-alan kokemusta/koulutusta.
  • Toivomme, että olet nopea oppimaan ja omaat iloisen asiakaspalveluasenteen.
  • Hygieniapassi on välttämätön, samoin suomen kielen taito.

Asiakasyrityksemme sijaitsee Espoossa. Työ on luonteeltaan kokoaikaista ja työvuoroja on 5 viikossa. Työajat ovat arkisin ma-pe klo 8-15 välillä.

Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen aikailematta nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse helpalvelu@lisapalvelu.net Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työt sekä palkkatoiveesi.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen