(Poistunut julkaisusta)

Kassatarjoilija Compass Groupille Espooseen
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Uusi vuosi, uudet kujeet – ja ennen kaikkea uusi työpaikka! Tämä työ tarjoaa sinulle sopivassa suhteessa sekä vakautta että vaihtelua – tarjoamme osaavalle ja vaihtelunhaluiselle KASSATARJOILIJALLE työtä takuu tunnein Compass Groupilla!

Tehtävät pitävät sisällään asiakaspalvelua, rahastamista, linjastojen täydentämistä ja salin järjestyksestä huolehtimista. Työtehtäviin kuuluu myös kokouskahvituksia ja tilaisuuksia. Tämä tehtävä on omiaan jo hieman kassatarjoilijan työstä kokemusta kerryttäneelle, aurinkoisesta asiakaspalvelusta ja uusista tilanteista innostuvalle tekijälle.

Tässä tehtävässä et ole sidottu yhteen tiettyyn työskentelypisteeseen, vaan vuorot sijoittuvat muutamiin eri Compass Groupin ravintoloihin. Sinulla tulee olemaan yksi kotipaikka, mutta tarvittaessa vuoroja on myös muissa Compass Groupin Espoon toimipisteissä. Työvuorot ovat kuuden tunnin pituisia ja sijoittuvat arkipäiviin klo 8-17 välille. Toivomme sinulta työtehtävän vaatimaa halukkuutta ja joustavuutta vaihtelevissa sijainneissa työskentelyyn.

Työt alkavat loppiaisen jälkeen, 7.1.2019 ja jatkuvat juhannukseen saakka.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä turhia aikaile, vaan jätä hakemuksesi meille hakulinkin kautta!

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito, Englannin kielen taito, Kassaosaaminen
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Joustava työote