(Poistunut julkaisusta)

Kassanhoitajia Lahden tavarataloon
Bauhaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme nyt alkuvuodesta 2020 avattavaan Lahden tavarataloomme tavarataloon energisiä
 
KASSANHOITAJIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Keskimääräinen viikkotyöaika sovitaan erikseen tehtävään valittavien henkilöiden kanssa.

Työhön kuuluu varsinaisen kassatyön lisäksi positiivisen asiakaskokemuksen tuottaminen. Toivommekin sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, asiakaslähtöistä ajattelutapaa, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Luonnollisesti myös tarkkuus ja järjestelmällisyys ovat ominaisuuksia, joita kassanhoitajalta edellytetään. Aikaisempi kokemus kassatyöstä sekä muu kokemus kaupan alan tehtävistä ja asiakaspalvelusta on plussaa. Lisäksi edellytämme valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakavaraisessa, kasvavassa kaupan alan yrityksessä, sekä mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä mukavassa työyhteisössä!

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 22.9. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun ja haastattelut pidetään viikoilla 45-49. Työ alkaa tammikuussa 2020. moitamme kaikille hakijoille viimeistään siinä vaiheessa, kun rekrytointiprosessi on päättynyt.