(Poistunut julkaisusta)

Kassanhoitajia kesäksi (20h/vko) K-Rauta Espoon keskus, Espoo
K-Rauta

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

K-Rauta Espoon keskus on palvellut ammattitaidolla pääkaupunkiseudun rakentajia ja remontoijia jo vuodesta 1983. Valikoimien ylivoimaa kaikilla rakentamisen ja remontoinnin osa-alueilla.


Haemme nyt kassanhoitajia osa-aikaiseen työsuhteeseen kevään ja kesän ajaksi. Työtunteja on n. 20 h/vko tai tarpeen mukaan enemmän, työtuntien määrä on myös sovittavissa tarpeesi mukaan. Työajat ovat vaihtelevasti myymälän aukioloaikojen mukaan maaliskuun alkupuolelta vähintään elokuun loppuun asti.


Arvostamme tarkkuutta ja kykyä ystävälliseen asiakaspalveluun sekä tiimityöskentelyyn. Aiempi kokemus on etu, mutta ennen kaikkea etsimme motivoituneita, oikeanlaisen asenteen omaavia henkilöitä. Täysi-ikäisyys ja sujuva suomen kielen taito on ehdoton edellytys. Tehtävä sopii esim. hyvin opiskelijoille.


Mikäli sovit kuvaukseen, voit olla etsimämme henkilö. Huom. työntekijät, jotka voivat aloittaa vasta myöhemmin, eivät voi tulla valituksi tehtäviin. Työpaikat täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä, joten ole nopea.


Kerro hakemuksessasi lyhyesti osaamisestasi ja toiveistasi. Miksi juuri sinä soveltuisit avoinna olevaan tehtävään?


Kirjalliset hakemukset ilman liitteitä, ei puhelintiedusteluja, mahdollisimman pikaisesti.Lähetä hakemuksesi 31.03.2020 mennessä osoitteeseen kirsti.vehmaa@k-rauta.fi


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.