Kassanhoitaja
IKH Lappeenranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Lappeenrannan IKH-myymälässä kauppa käy ja nyt tarvitsemme lisää henkilökuntaa. Meillä on avoinna kassanhoitajan työpaikka  palveluhenkiselle ja iloiselle tekijälle.

Tehtäväsi on toimia kassalla, jossa omalla iloisella olemuksellasi hoidat välillä kiireisenkin työsi palvelulupauksemme mukaisesti aidosti ja asiantuntevasti.

Työtehtäviisi kuuluu myös kassan laskenta, kassakirjanpito, tilitykset sekä osallistuminen työvaate- ja suojainmyyntiin, joten kaupallinen koulutus ja kokemus kaupan alalta katsotaan eduksi.

Työaika on maanantaista lauantaihin myymälän aukioloaikojen mukaisesti, keskimäärin 37,5 h viikossa.

Odotamme valitulta henkilöltä aktiivista ja positiivista otetta asiakaspalveluun. Kaupallinen tai tekninen koulutus ja aikaisemmin hankittu asiantuntemus edustamistamme tuoteryhmistä luetaan eduksi samoin kuin venäjän ja ruotsin kielitaidot.

Odotamme myös hyviä työyhteisötaitoja; olet luotettava, positiivinen ja avulias tiimipelaaja.

IKH:n henkilöstön tyytyväisyys on tutkitusti korkealla tasolla ja niinpä uutta kassanhoitajaammekin odottaa eteenpäin menevä tiimi, jolla on aina iloinen tekemisen meininki! Järjestämme hyvän alkuperehdytyksen ja myös jatkossa säännöllistä koulutusta asiantuntemuksen ja ammattitaidon ylläpitämiseksi.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa https://rekry.ikh.fi/MepRekry  25.10. mennessä.  Voit liittää mukaan myös cv:si ja palkkatoivomuksesi. 

Mahdolliset yhteydenotot aamupäivisin tj Antero Harjunpää puh. 040 7129798.

Hakuajan päätyttyä kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Lähetämme kaikille hakijoille tiedon haun päättymisestä heti kun valinta on tehty.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot