Kassamyyjiä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

Löytyykö sinulta intohimoa asiakaspalveluun ja erinomaisen palvelukokemuksen tuottamiseen? Oletko jo kerryttänyt kokemusta kaupan alan tehtävistä ja etsit nyt osa-aikaista työtä esimerkiksi opintojen tai muun elämän oheen? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme KASSAMYYJIÄ Turkuun ja lähialueille. 

Kassatyöntekijänä sinulla on tärkeä rooli päivittäistavarakauppojen erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen tuottamisessa! Kassatyöskentelyn ja asiakaspalvelun lisäksi työtehtäviisi kuuluvat Veikkauspalveluiden myynti, Postin ja Matkahuollon pakettipalveluiden hoitaminen sekä hyllyttäminen. Osaamisesi ja kiinnostuksesi myötä pääset tekemään myös muita kaupan alan työtehtäviä. Työ on alkuun keikkaluonteista, mutta aika-ajoin tarjoamme myös pidempiä määräaikaisuuksia tai jopa mahdollisuuden vakinaistua alan tehtäviin. 

Odotamme sinulta suoritettua ikärajapassia sekä kokemusta Keskon kassajärjestelmästä ja Veikkauspalveluista. Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen Postin ja Matkahuollon palveluiden hoitamisesta. Luonteeltasi olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja reipas tekijä, jolle erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen on luontaista.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työllistyä kauttamme kaupan alan tehtäviin! Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja että löydämme elämäntilanteeseesi sopivaa työtä. Lisäksi tarjoamme sinulle kaupan alan työehtosopimuksen mukaisen palkan, mahdollisuuden vaikuttaa työskentelykohteisiin sekä Personalhusetin HR-konstultin tuen koko työsuhteesi ajaksi. 

Tule meille töihin! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiili hakemukseen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. 

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473156
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku