(Poistunut julkaisusta)

Kassa/Myyjiä Sastamalaan ja Mouhijärvelle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Hei, sinä reipas kaupan alan taitaja, etsintäkuulutamme kassaosaajia Sastamalaan ja Mouhijärvelle!

Oletko asiakaspalvelualtis ja hymysi pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko mukavasta työstä ihmisten keskellä?

Etsimme kassaosaajia työskentelemään kauttamme asiakasyritykseemme Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikkoihin Sastamalaan ja Mouhijärvelle.

Kassapalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Kassaosaajan työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat arkeen ja juhlaan.

Työsuhde solmitaan Opteamin kanssa. Opteamin kautta työskennellessäsi pääset itse vaikuttamaan käytettävyyteesi. Työtä on tarjolla tuntityönä Pirkanmaan alueella.

Työssä edellytämme alan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Onhan sinulla ikärajapassi sekä veikkauskortti? Tarvittaessa ohjeistamme näiden suorittamiseen.

Toivomme työnhakijalta:

  • joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

  • paineensietokykyä

  • suomen kielen taitoa

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään erilaisia työkohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva kassaosaaja, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Eduksi luettavat asiat: S-kassa, Ikärajapassi, Veikkaus