(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjiä kesäksi (30h/vk) K-Market Muoniontori, Muonio
K-Market Muoniontori

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

KASSAMYYJIÄ KESÄKSI K-MARKET MUONIONTORILLE MUONIOON (30 h/vko)


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneita kassamyyjiä huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus K-Market Muoniontorilla ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Työskentelet keskellä kansainvälistä kuntakeskusta, lähellä Ruotsin rajaa. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:


- iloista asiakaspalveluasennetta


- positiivista ja reipasta mieltä


- kiinnostusta kaupan alaan


- työtä pelkäämätöntä asennetta


- Vähintään 18-vuoden ikää


Kesätyö kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:


- monipuolisen ja vastuullisen työn


- mahdollisuuden kehittyä kaupan tehtävissä


- hauskat ja innostavat työkaverit


- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa. Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 25.5.-6.9.2020. (kesto sovittavissa).


Lisätietoja tehtävästä antaa diplomikauppias Minna Back-Tolonen, puh 040-8354064. Lähetä hakemuksesi 31.3.2020 mennessä osoitteeseen minna.back-tolonen@k-market.com tai www.k-market.fi/avoin-tyohakemus/?storeId=K459


 


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.