Kassamyyjiä kesäksi (30 h/vko) K-Market Tampella, Satakunnankatu ja Tuomiokirkonkatu, Tampere
K-Market Tampella, Satakunnankatu ja Tuomiokirkonkatu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneita kassamyyjiä (2 kpl) huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus kaupoissamme ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Työskentelet asiakasvirtojen äärellä, ihan Tampereen keskustassa. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18 vuoden ikää
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- mahdollisuutta työskennellä K-Market Tampellassa, Satakunnankadulla ja Tuomiokirkonkadulla, kaupat sijaitsevat alle 500m päässä toisistaan


Kesätyö kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.6-31.8.2022
Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Kristian Syversen puh. 040 559 2295 arkisin 8-16 tai kauppias Anssi Sillanpää puh. 040 534 7322
Lähetä hakemuksesi 28.2 mennessä kristian.syversen@k-market.com


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot