(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjiä keikkatyöhön
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme myyjiä keikkatyöhön. Vuoroja on tarjolla viikon jokaiselle päivälle, niin aamu- kuin iltavuorojakin.
Voit olla valmis kaupan-alan tekijä tai vasta hiomaton timantti; meidän kauttamme pääset kassaharjoitteluun.
Palkkauksessa käytetään kaupan-alan työehtosopimusta.

Odotamme sinulta
Asiakaslähtöinen ote työhön, reipas ja iloinen asenne sekä kokemus asiakaspalvelusta ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä tehtävässä. Valmius vuorotyöhön sekä ajokortti mahdollistavat työskentelyn kaikissa asiakkaamme toimipisteissä ympäri suur-Kouvolaa. Työvuorot tulevat aina asiakkaan tarpeiden mukaan, joten toivomme, että pystyt lyhyelläkin varoitusajalla lähtemään töihin.

Muut tiedot
Jos kiinnostuit työtehtävästä, hae siihen täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, klikkaa tätä työpaikkaa profiilissasi. Liitä hakemukseesi CV. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
0-11 pv

Lisätietoja
Niina Cinpir, niina.cinpir@eezy.fi, 0401836260

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.08.2020 mennessä.