(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjiä keikkatyöhön Oulun lähikuntiin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Oletko aurinkoinen asiakaspalveluosaaja? Onko kassankäyttö sinulle tuttua ja tuletko asiakkaiden kanssa hyvin toimeen? Loistatko myös kiireen keskellä? Hae nyt - saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme päivittäistavarakauppoihin kassatyöntekijöitä keikkatyöhön kesän tarpeisiin. Tarjoamme keikkaluoteista työtä Kempeleessä, Oulunsalossa, Muhoksella, Limingassa, Lumijoella ja Haukiputaalla. Voit itse valita, haluatko ottaa vuoroja vastaan yhdestä vai useammasta toimipisteestä. Työssä on mahdollista jatkaa myös syksyllä.

Voit olla ammattitaitoinen tai uraa vasta aloitteleva työntekijä. Tärkeintä on oma asenteesi työhön sekä mahdollisuus aloittaa työt toukokuun aikana. Työvuoroja on tarjolla sekä arkena että viikonloppuna ja ne ovat kestoltaan 4-8 tunnin pituisia. Keikkatyössä päätät itse, kuinka paljon vuoroja otat vastaan.

Katsomme eduksi:

  • Kokemuksen kassankäytöstä ja veikkausosaamisen
  • Reippauden, luotettavuuden ja oma-aloitteisuuden
  • Mahdollisuuden lähteä vuoroihin toisinaan nopeallakin aikataululla

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tarvittaessa koulutamme valitut henkilöt tehtävään.