Kassamyyjiä K-Rauta Mikkeliin (kesätyö)
Go On Mikkeli

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Haemme asiakkaallemme iloisia, reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä

KASSAMYYJIÄ KESÄKSI K-RAUTA MIKKELIIN (min. 25 h/vko)

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas kassamyyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Mikkelissä on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.

Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18-vuoden ikää
- suomen kielen taitoa

K-Rauta Mikkelissä työskentelet suuressa iloisessa porukassa. Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan alalta ja/tai kassatyöstä on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla maaliskuu-syyskuu (kesto ja aloitusajankohta sovittavissa). Rekrytointia hoitaa Go On Mikkeli ja työsuhde solmitaan Go Onin kanssa. Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antavat Go Onin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 ja Anna Orava puh. 044 585 9886.

Jätä hakemuksesi 23.1. mennessä osoitteessa http://go-on.likeit.fi/advert/59148322

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549030
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mikkeli