Kassamyyjiä (25-35 h/vko) kesäksi K-Supermarket Suonenjoki ja K-Market Metsola
K-Supermarket Suonenjoki ja K-Market Metsola

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022
Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua - tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18 vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.

Haemme innostuneita myyjiä ja asiakaspalvelijoita huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus K-Supermarket Suonenjoella ja K-Market Metsolassa ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävissä ja avarissa kauppatiloissa Suonenjoen keskustassa. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta, joustavuutta


K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K:n perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin tulevaisuudessa
- mukavat työkaverit

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla toukokuu - elokuu 2022 (kesto sovittavissa).
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Veli-Matti Kokko, puh 040 715 1836.
Lähetä hakemuksesi 15.3.2022 mennessä osoitteeseen veli-matti.kokko@k-supermarket.fi
Teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot