Kassa/Myyjä
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haemme asiakasyrityksellemme Kalajoen myymälään kevään tarpeisiin

KASSA / MYYJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu kassatehtävät, asiakaspalvelua ja tuotteiden esillepanoa sekä muut myymälän tehtävät eri osastoilla.  

Odotamme sinulta aktiivista työskentelytapaa, reipasta ja iloista asennetta. Olet asiakaslähtöinen, huolellinen, joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Aikaisempi kassatyöskentely katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle aluksi noin 1 kuukauden työsuhteen ja mielenkiintoisen työn noin 10-20 h/vko arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2022 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa HR-konsultti Pia Spets puh. 040 161 4588 tai HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme, että työntekijöitämme kohtaan.                                                                                                          

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot