Kassamyyjä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Haemme asiakkaallemme Lahden alueelle

Kassamyyjiä

keikkaluontoiseen työsuhteeseen päivittäistavarakauppaan. Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan. 

Odotammes sinulta aurinkoista asiakaspalveluasennetta sekä kykyä työskennellä ripeästi myös paineen alla. Sinulla on kokemusta kaupan alalla työskentelystä tai muusta vastaavasta asiakaspalvelutyöstä.

Työtehtäviä voivat olla kassatyöskentely, hyllyttäminen, palvelutiskimyynti sekä muut kaupan työtehtävät. Posti-, matkahuolto- ja veikkausosaaminen katsotaan eduksi. Myös hygieniapassi sekä anniskelu/ikärajapassi ovat eduksi sinulle. Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, laita hakemus oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä:

Anni.vellonen@lisapalvelu.net

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1351884
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti