(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä
Osuuskauppa Hämeenmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Hei Sinä reipas kaupanalan osaaja! Oletko asiakaspalvelualtis ja hymysi pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko mukavasta työstä ihmisten keskellä?
Kassapalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Kassa/myyjän työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat arkeen ja juhlaan. Vuoroja tarjolla Hämeenlinnan (Hauho, Iittala, Lammi, Tuulos, Parola, Turenki) alueella.

Voit olla alan ammattilainen tai uraa vasta aloitteleva työntekijä. Tärkeintä on reipas ja aurinkoinen asenne asikaspalvelutyöhön. Työssä hyödyksi on alan koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä. Toivomme, että sinulla on ikärajapassi sekä veikkauskortti ja tarvittaessa opastamme sinua näiden suorittamisessa.

Toivomme työntekijältä:

• joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

• paineensietokykyä

• suomen kielen taitoa

  • auto käytössä

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Halutessasi voit kasvattaa omaa ammattitaitoasi myös meidän muissa asiakasyrityksissämme.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva kassa/myyjä, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.