(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Hei Sinä reipas kaupanalan myyjä! Oletko asiakaspalvelualtis ja hymysi pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko vaihtelevista, monipuolisista kaupan työtehtävistä? Etsimme asiakkaallemme Ulvilaan reippaaseen työtahtiin tottunutta, omatoimisesti toimelijasta, sekä hyvän työmoraalin omaavaa tekijää rentoon ja mukavaan tiimiin.
Haluamme sitoutuneen ja työtäpelkäämättömän myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Supermarketissa ylittää asiakkaan odotukset.

Kassa/myyjän työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, Hevi -osaston hoitoa, asiakaspalvelua, sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä kaupan aukiolojen puitteissa, painottuen iltoihin ja viikonloppuhin, niin arkeen kuin juhlaan. Pystyt ottamaan vastuun kassatyöskentelystä siihen liittyvine vaatimuksineen. Voit olla alan ammattilainen tai uraa vasta aloitteleva, tehtävään saa opastuksen. Tärkeintä on reipas asenne, into ja palo. Työssä hyödyksi on alan koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä. Osa-aikainen, toistaiseksi voimassaoleva työsuhde solmitaan Baronan (Opteamin) kanssa. Viikottainen työaika vähintään 30h/vko.

Toivomme työnhakijalta:

joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

paineensietokykyä

suomen kielen taitoa

halua oppia aina uutta

halua kehittää itseään

vastuullisuutta

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työllistyä hyvään sekä arvostettuun päivittäistavarakauppaan.

Rekryä hoitaa asiakkaan puolesta Barona (Opteam ) Pori.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva innokas tekijä niin lähetäthän hakemuksesi pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Edellytykset työnsaannille: Kassamyyjä, Ikärajapassi, K-kassa, Kassamyynti, Veikkaus, Hevi, kassavastuu