(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018
Go On Oulu etsii

KASSAMYYJIÄ

tunnettuun vähittäiskaupan alan ketjuun Oulun talousalueelle sekä Oulun lähikuntiin. Työ on keikkaluontoista, ja tapahtuu asiakasyrityksemme eri toimipisteissä heidän tarpeensa mukaisesti. Eduksesi onkin siis oman auton käyttömahdollisuus ja halukkuus liikkua eri toimipisteissä. Työajat ovat maanantaista lauantaihin asiakasyrityksemme aukioloaikojen puitteissa.

Etsimämme tekijä on iloinen ja reipas asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy haastavissakaan tilanteissa. Aiempi kokemus kassajärjestelmien käytöstä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä, sillä saat perehdytyksen tehtäviisi.

Hakijalta toivomme:
• Aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä
• Intoa oppia uutta
• Asiakaspalvelutaitoisuutta
• Mahdollisuutta työskennellä joustavasti eri vuoroissa ja eri toimipisteissä
• Oman auton käyttömahdollisuutta
• Motivaatioita ja itsenäistä työskentelyotetta

Palkkaus: Kaupan alan TES
Työ alkaa: Heti
Työn laatu: Osa-aikainen

Lisätietoja paikasta antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Anu Verronen, puh. 040 054 8811.

Jos kiinnostuit paikasta, jätä kuvallinen hakemuksesi järjestelmäämme pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.