(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä (Ylöjärvi)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Etsimme nyt kaupan alan asiakasyrityksellemme reippaita ja ripeitä

KASSAMYYJIÄ

Ylöjärvelle!

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä ja muista kaupan alan tehtävistä. Hymysi ei hyydy tiukassakaan tilanteessa ja sinulla on aito halu tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua! Tartut työhön omatoimisesti ja olet tottunut työskentelemään kiireen keskellä. Eduksi katsomme Sotelqin Tekso-kassajärjestelmän käyttötaidon. 

Toivomme joustavuutta työskennellä kaikkina myymälän aukioloaikoina, toisinaan tarve tekijöille voi ilmaantua nopeallakin aikataululla. Tarvittaessa vuoroja voi olla myös muualla Pirkanmaalla, joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat töihin liikkumista. 

Työnkuvasi koostuu pääsääntöisesti kassatyöskentelystä, mutta tarvittaessa avustat muissakin kaupan työtehtävissä, kuten hyllyttämisessä. Työ on alkuun keikkatyötä, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaisempaankin pestiin! Palkkaus kaupan alan TES:n mukainen.

Työt alkavat 29.8. ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi osoitteessa www.alenconsulting.fi jo tänään! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Alen Consultingin toimistolle arkisin klo 8-16, p. 040 572 7731.