(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä, Tornio
Go On Rovaniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka! Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan ympäri Suomea. Paikallinen Go On tiimi on apunasi. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme Tornion alueelle kassatyöntekijöitä. Kerro hakemuksessasi tarkemmin toiveistasi ja käytettävyydestäsi. Pyrimme huomioimaan toiveesi ja etsimään sinulle sopivan kohteen. Työsuhteet ovat enimmäkseen keikkatyösuhteita, mutta ajoittain tarvitsemme myös kokoaikaisia tekijöitä pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin. 

Myymälästä riippuen työntekijän tehtäviin kuuluu kassatyöskentely, Veikkaus-myynti, Postin palvelut sekä tarvittaessa muut myymälän työtehtävät. Työvuoroja on tarjolla asiakasyritysten tarpeiden mukaan. Työajat sijoittuvat myymälän aukioloaikoihin, painottuen viikonloppuihin ja iltoihin. Tämä työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen. Palkkauksessa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta.

Edellytämme hakijalta:

- Aitoa innostusta asiakaspalvelutyöhön

- Täysi-ikäisyttä

- Suomen kielen taitoa, muu kielitaito on etusi

- Joustavuutta työvuoroissa

Toivomme hakijalta:

- Aiempaa kokemusta kaupan alan työtehtävistä 

Tarjoamme:

- mahdollisuuden vaikuttaa kohteeseen ja vuorojen määrään

- monipuoliset työtehtävät

- kattavan perehdytyksen

- Go Onin rahan arvoiset henkilöstöedut ja tuen koko työsuhteesi ajan

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula, pauli.riepula@go-on.fi, +358406116973.

Aloitamme haastattelut jo haun aikana, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Muista kertoa hakemuksessasi työ- ja koulutushistoriastasi sekä nykytilanteestasi. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.