(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä, Tavaratalo Hurrikaani (Nokia)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Asiakkaamme Hurrikaani on 2007 perustettu vakavarainen ja kasvava perheyritys. Se on riippumaton tavarataloketju, jonka pyrkimyksenä on tarjota laaja valikoima laadukkaita tuotteita edullisemmin. Hurrikaani pystyy tarjoamaan edullisempia hintoja ostamalla isoja eriä ja tehostamalla mm. logistiikkaa.

Hurrikaanin valikoimista löytyy mm. puutarhatuotteita, työkaluja, pienrautatavaraa, sisustustuotteita, taloustarvikkeita, lemmikkieläintuotteita, autotarvikkeita ja monenlaisia sesonkituotteita. Verkkokaupan lisäksi Hurrikaanilla on myymälät Forssassa ja Kemiönsaarella, syksyllä 2018 avataan tavaratalot Nokialle ja Ylöjärvelle.

Etsimme nyt asiakkaallemme reipasta ja ripeää

KASSAMYYJÄÄ

Nokialle!

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä ja muista kaupan alan tehtävistä. Olethan iloinen, reipas ja omatoiminen työntekijä, joka nauttii asiakaspalvelusta. Toivomme myös joustavuutta, sillä työvuoroja voi toisinaan tulla nopeallakin aikataululla. 

Työnkuvaasi kuuluu kassatyöskentely ja muut esimiehen osoittamat tehtävät, kuten esimerkiksi hyllyttäminen. Töitä on tarjolla alkuun n. 30 h/vk ainakin kuukauden ajaksi, hyvälle tekijälle keikkoja on tarjolla jatkossakin tarpeen mukaan. Palkkaus kaupan alan TES:n mukainen.

Mikäli koet olevasi ahkera ja aurinkoinen asiakaspalvelija, täytä hakemuksesi osoitteessa www.alenconsulting.fi jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 toimistoltamme, p. 040 572 7731.