(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä, Rovaniemi
Go On Rovaniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka! Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan ympäri Suomea. Paikallinen Go On tiimi on apunasi. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme Rovaniemen alueelle tarvittaessa työhön kutsuttavia kassatyöntekijöitä. Myymälästä riippuen työntekijän tehtäviin kuuluu kassatyöskentely, Veikkaus-myynti, Postin palvelut sekä tarvittaessa muut myymälän työtehtävät. Työvuoroja on tarjolla asiakasyritysten tarpeiden mukaan. Työajat sijoittuvat myymälän aukioloaikoihin, painottuen viikonloppuihin ja iltoihin. Tämä työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen. Palkkauksessa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta.

Edellytämme:

- Aiempaa kokemusta kaupan alan työtehtävistä

- Aitoa innostusta asiakaspalvelutyöhön

- Joustavuutta työvuoroissa

- Täysi-ikäisyttä

- Suomen kielen taitoa, muu kielitaito on etusi

Tarjoamme:

- Työn, jossa pystyt ottaa vuoroja omien menojesi mukaisesti

- Monipuoliset työtehtävät

- Kattavan perehdytyksen

- Go Onin rahan arvoiset henkilöstöedut ja tuen koko työsuhteesi ajan

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin HR-Asiantuntija Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Aloitamme haastattelut jo haun aikana, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Muista kertoa hakemuksessasi työ- ja koulutushistoriastasi sekä nykytilanteestasi. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.