(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2020

Etsimme kaupan alan asiakasyrityksillemme 

KASSAMYYJIÄ 

keikka- ja kiireavuksi.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä ja muista kaupan alan tehtävistä. Olethan iloinen, reipas ja omatoiminen työntekijä, joka nauttii asiakaspalvelusta. Toivomme sinulta myös joustavuutta tulla töihin nopeallakin aikataululla.

Työnkuvaasi kuuluu kassatyöskentely ja muut esimiehen osoittamat tehtävät, kuten esimerkiksi hyllyttäminen. Työ on tarvittaessa töihin kutsuttavaa keikkatyötä ja työn kesto voi vaihdella yhdestä päivästä muutamaan viikkoon. Tehtävä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen. Palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen.

Mikäli koet olevasi ahkera ja aurinkoinen asiakaspalvelija, lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=335! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta, p. 040 572 7731.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.