(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Etsimme kaupan alan asiakasyrityksillemme 

KASSAMYYJIÄ 

keikka- ja kiireavuksi.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä ja muista kaupan alan tehtävistä. Olethan iloinen, reipas ja omatoiminen työntekijä, joka nauttii asiakaspalvelusta. Toivomme sinulta myös joustavuutta tulla töihin nopeallakin aikataululla.

Työnkuvaasi kuuluu kassatyöskentely ja muut esimiehen osoittamat tehtävät, kuten esimerkiksi hyllyttäminen. Työ on tarvittaessa töihin kutsuttavaa keikkatyötä ja työn kesto voi vaihdella yhdestä päivästä muutamaan viikkoon. Tehtävä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen. Palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen.

Mikäli koet olevasi ahkera ja aurinkoinen asiakaspalvelija, lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=19! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 toimistoltamme, p. 040 572 7731.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.