(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä KIIRE (Nokia)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Etsimme kaupan alan asiakasyrityksellemme pikaisella aikataululla

KASSAMYYJÄÄ

Nokialle!


Toivomme sinulta reipasta ja iloista asiakaspalveluasennetta sekä aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan. Aiempi kokemus kassatyöskentelystä ja muista kaupan alan tehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme sinulta myös joustavuutta tulla töihin nopeallakin aikataululla. Oma auto on välttämätöntä töihin kulkemisen kannalta. 

Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa kassatyöskentely ja tarvittaessa muut esimiehen osoittamat tehtävät. Työt alkavat mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla lähes kokoaikaisesti, noin 30 h/vk. Kyseessä on määräaikainen työsuhde lokakuun loppuun asti. Palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen.

Oletko etsimämme ahkera ja aurinkoinen asiakaspalvelija? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=732 

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta, p. 044 740 4504.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.