(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä kevätsesonkiin, Plantagen, Porvoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021
Plantagen tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen valikoiman kasveja ja tuoteratkaisuja. Kaiken takana on sen yli tuhat työntekijää, jotka rakastavat kasveja, sekä erinomainen toimitusketju. Haluatko sinä olla osana asiakkaan onnistunutta ostokokemusta? Loistaako asiakaspalvelutaitosi, kuin kukkakedon kaunein kasvi? Etsimme nyt Plantagen Porvooseen kevätsesonkiin

KASSAMYYJÄÄ

Kassamyyjänä viimeistelet asiakaskokemuksen iloisella ja asiakaspalveluhenkisellä otteellasi. Työnkuvaan kuuluu asiakkaiden rahastaminen, tuotteiden pakkaaminen, asiakkaiden neuvonta sekä muut yleiset kassatehtävät. Eduksi katsomme tietämyksen kasvien hoidosta, mutta tukenasi on osaston myyjät, jotka tarvittaessa neuvovat asiakasta kasvien kanssa.

Plantagenin kevätsesonki sijoittuu huhti-toukokuuhun ja etsimme tälle aikavälille sesonkityöntekijää. Sesonkityöntekijälle meillä on tarjota 1-2 vuoroa viikossa ja työpäivät ovat pääsääntöisesti 8 tunnin mittaisia. Asiakasvirta painottuu loppuviikkoon, jolloin arvostamme käytettävyyttä myös viikonloppuvuoroihin. Myymälä on auki arkisin klo 10-18, lauantaisin 10-17 ja sunnuntaisin 12-16.

Työhön perehdytyksen voimme aloittaa jo hyvissä ajoin maaliskuun aikana, jotta olet valmis hyppäämään työhön tarpeen tullen jo tarvittaessa ennen sesongin alkamista. Työssä noudatetaan kaupan TES palkkausta B1 -palkkaryhmän mukaisesti (11,23 - 12,73 €/h + lisät). Työsopimus solmitaan StaffPointin kanssa.


Edellytämme sinulta

Aurinkoista asiakaspalveluasennetta, ystävällisyyttä sekä ammattimaista otetta työtehtäviin
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Mahdollisuutta työskennellä joustavasti viikon eri päivinä
18-vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa, eduksesi on jos osaat lisäksi englantia


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työn erikoiskaupan alalla
Mahdollisuuden kehittyä työssäsi innostavan ja osaavan tiimin tuella. Vaikka sinulla ei olisi entuudestaan kokemusta kasveista, tässä työtehtävässä opit karttuvat matkan varrella
Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan mukavine ilta- ja viikonloppulisineen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi