(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä, Kesko, Turku ja lähialueet
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020
Etsimme nyt aurinkoista ja asiakaspalveluhenkistä

KASSAMYYJÄÄ

joka nauttii työstä ihmisten parissa ja jonka hymy ei hyydy kiireisimpänäkään aikana. Tulet työskentelemään Turun ja sen lähialueiden K-Citymarketeissa, K-Supermarketeissa sekä K-Marketeissa.

Tulet työskentelemään pääasiassa kassamyyjän tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu kassan työtehtävät, asiakaspalvelu, sekä asiakkaiden neuvonta. Pääset työssäsi kehittämään omia taitoja asiakaspalvelun parissa ja samalla kerryttämään kallisarvoista työkokemusta. Huolehdit myös siitä, että kauppakokemus Turun alueen Keskon toimipaikoissa ylittää asiakkaiden odotukset. Hakemaltamme tekijältä olisi hyvä löytyä aikaisempaa kokemusta Keskon kassajärjestelmästä.

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään muun muassa sairauspoissaolojen sekä lomien tuurausta. Työtunteja on tarjolla myymälöiden tarpeiden mukaan, ja työvuorot sijoittuvat myymälöiden aukioloaikojen puitteisiin. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja vapaasti vastaan. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan ja työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Edellytämme sinulta

Aikasempaa kokemusta Keskon kassajärjestelmästä
Iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kaupanalan tehtäviin
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Vähintään 18-vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn päivittäistavarakaupan tehtävien parissa
Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan


Arvostamme

Kaupan alan koulutusta


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Muistathan mainita suosittelijan yhteystiedot hakemusta jättäessäsi!

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Jenniina Henriksson
Rekrytoinnin moniosaaja
jenniina.henriksson@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni