(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä, Kesko Pirkanmaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Etsimme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä

KASSAMYYJIÄ

työskentelemään Keskon toimipisteissä Pirkanmaan alueella.Töitä olisi tarjolla Tampereen, Ylöjärven, Valkeakosken, Nokian ja Pirkkalan alueilla.

Työtehtäviisi myyjänä kuuluu kassan työtehtävät, asiakaspalvelu sekä asiakkaiden neuvonta. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Edellytämme valitulta hakijalta aikaisempaa kokemusta Keskon kassajärjestelmästä.

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään pääasiassa sairauspoissaolojen sekä lomien tuurausta. Työtunteja on tarjolla kuitenkin satunnaisesti myymälän tarpeen mukaan, ja työvuorot sijoittuvat myymälöiden aukioloaikojen puitteisiin. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja vapaasti vastaan.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Edellytämme sinulta

Aikasempaa kokemusta Keskon kassajärjestelmästä
Aurinkoista asiakaspalveluasennetta, ystävällisyyttä sekä ammattimaista otetta työtehtäviin
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Vähintään 18 vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn
Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan


Arvostamme

Kaupan alan koulutusta


Kiinnostuitko?

Huomioithan, että mahdollisia valintoja tehdään jo ennen hakuajan umpeutumista.

Rekisteröidy siis hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna. Kaikille jatkoon valituille henkilöille lähetetään kutsu haastatteluun sähköpostitse.


Lisätietoja

Pinja Lehtiluoma
Rekrytoinnin moniosaaja
pinja.lehtiluoma@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni