Kassamyyjä kesäksi, K-Rauta Levi, Sirkka
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2021

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas Kassamyyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Levillä on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.


Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Kassamyyjä: Tehtäviin kuuluu kassatyöskentely, tavaroiden hyllyttäminen, siisteys. Rautakaupan asiakkaiden palveleminen.


Meillä K-Rauta Levillä työskentelet 15 hengen iloisessa porukassa.


K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit


Lähetä hakemuksesi 28.3.2022 mennessä osoitteeseen maria.junttila@k-rauta.fi


Tehtävä on määräaikainen kokoaikainen kesätyö alkaen viimeistään 9.5.2022 jatkuen 30.9.2022 (kesto sovittavissa).


Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 14. Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Junttila, puh 0505060870 tai maria.junttila@k-rauta.fi


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot